Skip links
Inhoud

Home

.

De brochure vindt u ook op deze internetpagina.

DEG Legters in het ZSOM regiojournaal

Nieuw product: Tarwegras

Wij hebben een nieuw uniek product in ons assortiment. Wij verkopen dit in de vorm van een sap. De sap is geperst uit de kiemen van een tarweplant. Alle energie die nodig is om deze grote plant te laten groeien, zit in deze kiem en wordt er uitgeperst met een speciale pers. Tarwegras is het voedingrijkste gewas ter wereld! 1 cupje vers geperst biologisch tarwegras staat gelijk aan 1,5 kilo groenten & fruit. Tarwegras bevat de meeste vitamine (vitaminen A, B1, B2, B3, B6, C, E & K), mineralen, anti-oxidanten, levende enzymen en essentiële aminozuren die een mens nodig heeft. En het is biologisch en glutenvrij. 

Lees en bekijk hier meer over dit product. 

Nieuw reclamebord bij FC Winterswijk

Wij steunen al jaren de Winterswijkse voetbalclubs door sponsoring, enkele clubs gaan fuseren en wij krijgen bij deze club een nieuw reclamebord. Hieronder is te zien hoe hij wordt.

Brochure maaltijdenservice: zomereditie

Hieronder ziet u onze brochure voor de maaltijdenservice. Hiermee bieden wij u een volledige maaltijd aan van voorgerecht tot nagerecht. Lees deze brochure gerust eens door en lees wat wij u te bieden hebben, daarnaast leest u ook hoe u deze gerechten kunt bestellen.

Door op een pagina te klikken, krijgt u de brochure full-screen in beeld. Daarnaast kunt u op de pijlen klikken naast de pagina om naar een volgende pagina te gaan.

Deze brochure is ook in onze winkel af te halen. En de producten uit deze brochure zijn online te bestellen, Klik hier en kom automatisch bij het bestelformulier.

Smulsteen: het alternatief op gourmetten

 

De nieuwste trend in Nederland is de smulsteen. Dit is een steen die gevuld wordt met vlees (uitgezonderd de vegatarische smulsteen) en groenten. Thuis kan deze steen in de oven geplaatst. Door de steen blijft het eten nog lang warm. Dit is een ideaal voor speciale momenten. Het is hèt alternatief op gourmetten. 

Lees hier meer.   

Onze specialiteiten

Naast de smulsteen hebben verschillende andere specialiteiten, zoals:

- Stamppotbuffet (slechts 7 euro per persoon) 

- Gourmetschotels

- Fruitschalen

- Barbecue service 

- Maaltijdenservice 

- Werkfruit

Klik op de verschillende specialiteiten voor meer informatie.

Werkfruit

De Echte Groenteman Legters levert ook uw fruit voor op het werk. Verbeter de gezondheid van uw personeel en zorg er voor dat op momenten dat men 'trek' krijgt een appel voorhanden is en dat men niet naar de snackautomaat loopt. De Echte Groenteman Legters kan u dit leveren in Winterswijk en omstreken.

Klik hier voor meer informatie.

Nieuws

De passie van uw groenteman

Om je tanden in te zetten (web).jpgmaandag 19 mei 2014 09:22 Ervaar de passie van uw groenteman. De specialist op het gebied van groente en fruit. Speciaal voor u selecteerd hij dagelijks de lekkerste producten. Zodoende kunt u altijd genieten van dagvers groente en fruit! lees verder
Labels

Recepten voor extra power tijdens de examens!

Rijst met groentenmaandag 12 mei 2014 08:00 Voor en tijdens de examens moet je scherp zijn. Die formules of werkwoorduitgangen moeten toch blijven hangen. Je kunt dus wel wat goede eet- en drinktips gebruiken voor tussen het leren en de examens in. Onze recepten geven je extra kracht! lees verder
Labels

Meer nieuws


Snelkoppelingen